Kundecases

B2B Virksomhed, der leverer varer til detailhandlen

I samarbejde med kunden har vi fået lavet en overgang fra papirbilag til elektroniske bilag. Kunden sender nu fakturaer ud fra Uniconta, leverandørbilagene bliver fremsendt via mail til Uniconta, hvor jeg bogfører dem. Kunden står selv for betaling af kreditorer, jeg hjælper med debitorstyringen. Årligt udarbejder jeg årsrapporten for virksomheden.

Detailbutik

Kunden står selv for registrering af salget i kassesystemet, som jeg efterfølgende læser ind i C5, jeg hjælper kunden med debitor- og kreditorstyring, indberetning af løn for 14 medarbejdere, udarbejdelse af månedsrapporter og moms samt årlig klargøring af regnskab til revisors gennemgang.

Produktionsvirksomhed

Kunden bruger SAP B1 i en stor del af deres processor. De laver selv leverandørbestillinger, varelagerstyring, tilbudsgivning, ordrer og fakturaer til deres kunder i SAP B1. Jeg hjælper kunden med at få bogført kreditorbilag, opretter betalinger i Netbank, udsender rykkerskrivelser til kunder, indberetter løn til lønsystem. Månedsvis gennemgang af balancer og likviditetsstyring. Årlig klargøring af regnskabsmaterialet til brug for revisors gennemgang.

Ejendomsudlejning

Kunden står selv for at udleje virksomhedens ejendomme/lokaler. Min opgave er at udsende månedsvise fakturaer til lejerne, foretage opgørelser af forbrug/fællesomkostninger mv. overfor lejerne, bogføre øvrige bilag, afstemme banken og udarbejde momsregnskab. Årligt gøres regnskabet klar til revisor.

Scroll to Top

Ring på

eller

Send en besked