Referencer

Vi har anvendt ReviNordic siden Dorthe H. Sørensen etablerede firmaet, men vi har haft kendskab til DHS personligt i flere år fra sin tid i et andet revisionsfirma, som vi anvendte da vi etablerede Dynes ApS. ReviNordic har forestået alle vore regnskabsmæssige funktioner som bogføring, balancer, moms, skatteberegninger og årsregnskaber samt alle indberetninger til det offentlige. Altid med grundighed og omhu for alle detaljer.
Uffe Berg Pedersen
Direktør, Dynes ApS
Dorthe hjælper mig med mit bogholderi, årsregnskab, selvangivelse og forskudsopgørelse. Som menneske har Dorthe en energi der passer rigtig fint med min egen. Jeg kan altid ringe/skrive, hvis jeg har spørgsmål - en kæmpe lettelse. Jeg føler mig tryg og afslappet i visheden om, at Dorthe varetager mit bogholderi mm. Jeg er ikke et sekund i tvivl om, at der er styr på sagerne. Jeg kan kun anbefale Dorthe på det varmeste til dig, der tager din forretning alvorligt.
Anne Namensen
Them Rengøringsservice
Jeg har gennem mange år gjort brug af Dorthes assistance og viden omkring regnskab og selvangivelse. Dorthe har altid leveret hurtige svar og hurtig hjælp, når jeg har haft brug for det - og altid i et regnskabssprog som jeg forstår. Gode og varme anbefalinger fra mig.
G. Bentzen
Ugleboden
Vi har brugt ReviNordic v/Dorthe Helenius Sørensen, som vores eksterne regnskabsansvarlige siden 2015 med alt fra det daglige bogholderi og løn til regnskabsafslutning, herunder klargøring og kontakt med revisor. Vi har kun positive erfaringer fra vores samarbejde med Dorthe. Hun er utrolig imødekommende, yderst fleksibel og meget grundig i sit arbejde. Vi har altid oplevet, at hun er professionel og har stor faglig ekspertise og viden i alle facetter af skat og daglig bogføring. Vi giver ReviNordic v/Dorthe Helenius Sørensen de allerbedste anbefalinger.
Peter Kruse
Direktør, Fraster ApS
Scroll to Top

Ring på

eller

Send en besked