Bogføring

Bogføring – et opdateret og retvisende bogholderi

Hvem hjælper jeg?
Jeg hjælper små og mellemstore virksomheder, herunder også enkeltmandsvirksomheder og soloselvstændige med den daglige bogføring, men også meget andet. 

Hos dig/jer eller hos mig?
Jeg benytter digitale værktøjer, så jeg kan hjælpe virksomheder i hele landet. Er din virksomhed beliggende i Midtjylland, så kommer jeg gerne til dig/jer og bogfører, ellers så udfører jeg arbejdet fra mit eget kontor.

Hvilke bogføringssystemer benytter jeg?
Jeg benytter ofte E-conomic, Uniconta, SAP Business One og Microsoft Dynamics, men jeg har også erfaring med andre systemer. Har du ikke et bogføringssystem, så hjælper jeg dig gerne med at vælge et, der passer til dit behov.

Hvad kan jeg hjælpe med?
Jeg kan stå for din daglige bogføring og sørge for at alle dine bilag bliver bogført korrekt, så du altid har et overblik over virksomhedens økonomi. Hvis du har behov, så kan jeg også stå for hele dit regnskab, lige fra daglig bogføring, fakturering, løn til årsregnskab og meget andet – det er helt op til dig.

Hvorfor vælge mig?
Det er vigtigt for mig, at kemien er i orden, og du får en personlig oplevelse. Jeg går højt op i at kende dig og din virksomhed, så jeg kan give dig værdifuld vejledning, og du kan få lavet din bogføring korrekt, til tiden.

Scroll to Top

Ring på

eller

Send en besked