Løn

Lønadministration – korrekt og til tiden

Hvem hjælper jeg?
Jeg hjælper små og mellemstore virksomheder, herunder også enkeltmandsvirksomheder og soloselvstændige med lønadministrationen, men også meget andet.

Hos dig/jer eller hos mig?
Jeg benytter digitale lønsystemer, så jeg kan hjælpe virksomheder i hele landet. Er din virksomhed beliggende i Midtjylland, så kommer jeg gerne til dig/jer og ordner lønnen, ellers så udfører jeg arbejdet fra mit eget kontor.

Hvilke lønsystemer benytter jeg?
Jeg arbejder ofte i Danløn, Dataløn og LetLøn. Jeg har dog også erfaring med andre systemer. Har I ikke et lønsystem, så hjælper jeg gerne med at vælge et.

Hvad kan jeg hjælpe med?
Hos mig kan du få hjælp til A-skat, am-bidrag, ATP og meget andet. Du kan desuden selv bestemme intervallet af lønudbetalinger, uanset om det er hver 14. dag eller en gang om måneden eller noget helt andet. Har du en enkeltmandsvirksomhed, så hjælper jeg også gerne med B-skat og selvangivelsen.

Hvorfor vælge mig?
Det er vigtigt for mig, at kemien er i orden, og du får en personlig oplevelse. Jeg går højt op i at kende dig og din virksomhed, så jeg kan give dig værdifuld vejledning og sørge for, I får korrekt løn til tiden.

Scroll to Top

Ring på

eller

Send en besked